Jobba som läxhjälpare

Hej, är du vår nya läxhjälpare?

Vi söker fler läxhjälpare som vill hjälpa elever i grundskola, gymnasium, universitet och högskola att höja sina betyg.

Som läxhjälpare hjälper du elever på den nivå som du själv känner dig trygg i att undervisa på. Du arbetar på din ort eller på distans. Vi söker främst dig som bor i Östergötland, Stockholm och Göteborg. 

Som läxhjälpare på Creataurus Tjänster hjälper du elever främst på kvällar och helger med specifika läxor eller undervisar en elev kontinuerligt i ett eller flera ämnen för att eleven ska öka sin kunskap och förståelse samt uppnå önskat resultat på kommande prov.

Du träffar din elev i elevens hem eller på ett bibliotek/universitet.

Vem är du?
  • Vi söker dig som är positivt inriktad, som kan förklara problem och uppgifter på ett lättbegripligt sätt och som kan anpassa din undervisning efter elevens behov.

  • Du har även studerat minst ett år på högskola eller universitet.

  • Du kan arbeta på kvällar och helger och är gärna flexibel.

  • Det är positivt om du behärskar många olika ämnen men det är inget krav. Även om du endast vill undervisa i några få ämnen är du ett viktigt tillskott till vår läxhjälparpool. Alla ämnen är välkomna, vanliga som ovanliga.

Ansökan

Skicka ansökan med CV per mail till erik.creataurus@gmail.com alternativt fyll i kontaktformuläret under fliken Kontakta oss. Skriv också vilka ämnen du önskar undervisa i och i vilken ort du kan träffa eleven.

Creataurus Invest AB, organisationsnummer 559121-0157

Adress: Storskiftesgatan 9, 583 34 Linköping, Östergötland, Sweden

Ring 076-113 24 34